Menu
0

Privacy Policy

Privacy policy

Doeleinden verwerking

Faberwineworld is een handelsnaam van VOF Faber (verder: Faberwineworld) verwerkt uw persoonsgegevens ten behoeve van de (financiële) administratie, het bezorgen van producten en marketingdoeleinden. Hierbij houden wij ons aan de privacywetgeving. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met uw gegevens en wat uw rechten en plichten zijn.

 

Wettelijke grondslag verwerking

Faberwineworld verwerkt uw persoonsgegevens op basis van de volgende wettelijke grondslag:

 

  • De verwerking van de persoonsgegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van de verkoopovereenkomst tussen u en Faberwineworld.

 

  • De verwerking van de persoonsgegevens is noodzakelijk voor het nakomen van de wettelijke verplichting die Faberwineworld heeft tot het voeren van een goede (financiële) administratie.

 

Website

Onze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie verwijs ik u naar het bestand “AVG en cookies”.

 

Foto’s en video’s

Voor marketingdoeleinden worden er foto’s en video’s gemaakt om te delen via social media. Voor het plaatsen van foto’s en video’s zal vooraf toestemming worden gevraagd.

 

Rechten als klant

U heeft het recht om een verzoek bij ons in te dienen tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens die wij van u verwerken. Hiernaast heeft u het recht om ons te verzoeken de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken en om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Hiernaast heeft u ook het recht om Faberwineworld te verzoeken de persoonsgegevens die u zelf aan De Monnik Dranken verstrekt heeft in een gestructureerde en gangbare vorm terug te krijgen.

 

Contactgegevens

Voor vragen over dit privacy statement en de verwerkingen die Faberwineworld doet, kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens. Een verzoek tot inzage, correctie en/of verwijdering, dan wel beperking en bezwaar kunt u schriftelijk via e-mail of per post indienen. Een verzoek tot dataportabiliteit kunt u doen door deze schriftelijk via -email of per post aan te vragen. Bij deze verzoeken kunnen wij u om identificatie vragen.

 

Faberwineworld / VOF Faber

Buorsterwyk 1

8408 HZ  Lippenhuizen

Info[@]faberwineoworld.nl

+ 31 (0)513 461533

 

Klachten

Indien u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door Faberwineworld, neem dan contact op met onze contactpersoon voor de gegevensbescherming, via bovengenoemde contactgegevens ter indiening van uw klacht. Als klant heeft u tevens het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens: Postbus 93374, 2509 AJ Den Haag, 0900-2001 201.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta