Licht granaatrood van kleur met paarse tinten. In de neus complexe aroma's van pruimen, framboos tonen van hout die zich ontwikkelen naar aroma's van zachte kruiden. In de mond is deze wijn, fruitig, rijk en rond. Zacht en goed in balans, met vers zoethou Lees meer..
Licht granaatrood van kleur met paarse tinten. In de neus complexe aroma’s van pruimen, framboos tonen van hout die zich ontwikkelen naar aroma’s van zachte kruiden. In de mond is deze wijn, fruitig, rijk en rond. Zacht en goed in balans, met vers zoethout. Deze wijn kan nog 2 tot 3 jaar rijpen.
Deze rode blend is gemaakt van verschillende druivensoorten met een sterk karakter: Grenache Noir, Carignan, Cinsault, Merlot en Syrah. De bodem bestaat uit klei en kalksteen en grind. De druiven worden 's nachts machinaal geoogst. De wijn rijpt 4 maanden in roestvrijstalen tanks voordat deze gebotteld wordt.
Wijn & spijs
Deze wijn past goed bij gerechten van wit vlees, gegrild vlees, parelhoen met verse tijm, Spaanse tapas, bruschetta met aromatische kruiden, en zachte en medium sterke kazen.
Wijnhuis Domaines Paul Mas
De overgrootvader van Jean-Claude Mas, Auguste Mas, kocht de eerste wijngaard van de familie in 1892, toen hij 9 hectare in de buurt van Montagnac verwierf. Het bedrijf bleef groeien. In 1987 gaf Paul Mas 35 hectare aan zijn zoon, Jean-Claude, die drie jaar later Domaines Paul Mas creëert.
Tegenwoordig bezit Domein Paul Mas meer dan 600 hectare wijngaarden en werkt samen met verschillende boeren waardoor ze nog eens 1312 hectare extra tot hun beschikking hebben. Dit maakt het mogelijk dat ze toegang hebben tot wel 40 verschillende druivensoorten, zowel lokaal als internationaal, evenals een ongelofelijk scala verschillende bodems in de Languedoc.
De filosofie van 'Les Domaines Paul Mas' is er op gericht de typiciteit van bodem en druivenras te behouden, en tegelijkertijd een wijn te presenteren die aansluit bij wat de consument vandaag de dag vraagt: veel fruit, concentratie, kleur, geur en smaak. Alle wijnen worden gemaakt door Michel Mas, in samenwerking met de Australische oenoloog Richard Osborne, die speciaal is aangetrokken voor het vinifiëren van de witte wijnen. Als Australische wijnmaker heeft hij ruime ervaring in het maken van frisse witte wijn in een warm, zeg maar gerust heet klimaat.
Licht granaatrood van kleur met paarse tinten. In de neus complexe aroma's van pruimen, framboos ton..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen