Een intense robijnrode kleur. Het bouquet laat elegante en complexe aroma's zien van rijpe zwarte vruchten, zwarte bessen gecombineerd met kruidige tonen zoals zoethout en vanille. Op het palet is het een evenwichtige wijn met gladde tannines en een lange Lees meer..
Een intense robijnrode kleur. Het bouquet laat elegante en complexe aroma's zien van rijpe zwarte vruchten, zwarte bessen gecombineerd met kruidige tonen zoals zoethout en vanille. Op het palet is het een evenwichtige wijn met gladde tannines en een lange afdronk. Deze wijn bestaat uit Cabernet Sauvignon en Merlot druiven. Elke druivensoort wordt afzonderlijk gevinificeerd, en gemengd na de fermentatie. 25% van de blend is gerijpt in nieuwe Amerikaanse eikenvaten voor 4 maanden. De andere 75% in roestvrijstalen vaten. Nadat de wijn uit de vaten is verwijderd, rijpt de wijn nog eens 2 maanden voordat hij gebotteld wordt.
Wijn & spijs
Heerlijk om te combineren met rood vlees, kaas en BBQ gerechten.
Wijnhuis Domaines Paul Mas
De overgrootvader van Jean-Claude Mas, Auguste Mas, kocht de eerste wijngaard van de familie in 1892, toen hij 9 hectare in de buurt van Montagnac verwierf. Het bedrijf bleef groeien. In 1987 gaf Paul Mas 35 hectare aan zijn zoon, Jean-Claude, die drie jaar later Domaines Paul Mas creëert.
Tegenwoordig bezit Domein Paul Mas meer dan 600 hectare wijngaarden en werkt samen met verschillende boeren waardoor ze nog eens 1312 hectare extra tot hun beschikking hebben. Dit maakt het mogelijk dat ze toegang hebben tot wel 40 verschillende druivensoorten, zowel lokaal als internationaal, evenals een ongelofelijk scala verschillende bodems in de Languedoc.
De filosofie van 'Les Domaines Paul Mas' is er op gericht de typiciteit van bodem en druivenras te behouden, en tegelijkertijd een wijn te presenteren die aansluit bij wat de consument vandaag de dag vraagt: veel fruit, concentratie, kleur, geur en smaak. Alle wijnen worden gemaakt door Michel Mas, in samenwerking met de Australische oenoloog Richard Osborne, die speciaal is aangetrokken voor het vinifiëren van de witte wijnen. Als Australische wijnmaker heeft hij ruime ervaring in het maken van frisse witte wijn in een warm, zeg maar gerust heet klimaat.
Een intense robijnrode kleur. Het bouquet laat elegante en complexe aroma's zien van rijpe zwarte vr..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen