Intens dieppaarsrood granaatappeltinten. In de neus veel kersen, bosbessen, kruiden, toast en hints van koffie. Aroma's van zwarte bessen mengen met pruimen en specerijen. Rijk, vol en luxueus met zachte tannines. Noten van jam en een lange finish waarin Lees meer..
Intens dieppaarsrood granaatappeltinten. In de neus veel kersen, bosbessen, kruiden, toast en hints van koffie. Aroma's van zwarte bessen mengen met pruimen en specerijen. Rijk, vol en luxueus met zachte tannines. Noten van jam en een lange finish waarin schakeringen van vanille en toast zich ontwikkelen.
De bodem is complex met vele verschillende soorten gesteente, zoals grind, klei en kalksteen. Deze wijn is een blend van drie druivensoorten: Grenache, Mourvèdre en Carignan. De druiven worden gedeeltelijk met de hand geplukt, gedeeltelijk mechanisch. Elke soort rijpt afzonderlijk van elkaar in eikenvaten.
Wijn & spijs
Heerlijk om te serveren bij gegrild rood vlees, zoals lam of kalfsvlees, pasta's, wildgerechten, zachte kazen en chocoladetaart.
Wijnhuis Domaines Paul Mas
De overgrootvader van Jean-Claude Mas, Auguste Mas, kocht de eerste wijngaard van de familie in 1892, toen hij 9 hectare in de buurt van Montagnac verwierf. Het bedrijf bleef groeien. In 1987 gaf Paul Mas 35 hectare aan zijn zoon, Jean-Claude, die drie jaar later Domaines Paul Mas creëert.
Tegenwoordig bezit Domein Paul Mas meer dan 600 hectare wijngaarden en werkt samen met verschillende boeren waardoor ze nog eens 1312 hectare extra tot hun beschikking hebben. Dit maakt het mogelijk dat ze toegang hebben tot wel 40 verschillende druivensoorten, zowel lokaal als internationaal, evenals een ongelofelijk scala verschillende bodems in de Languedoc.
De filosofie van 'Les Domaines Paul Mas' is er op gericht de typiciteit van bodem en druivenras te behouden, en tegelijkertijd een wijn te presenteren die aansluit bij wat de consument vandaag de dag vraagt: veel fruit, concentratie, kleur, geur en smaak. Alle wijnen worden gemaakt door Michel Mas, in samenwerking met de Australische oenoloog Richard Osborne, die speciaal is aangetrokken voor het vinifiëren van de witte wijnen. Als Australische wijnmaker heeft hij ruime ervaring in het maken van frisse witte wijn in een warm, zeg maar gerust heet klimaat.
Intens dieppaarsrood granaatappeltinten. In de neus veel kersen, bosbessen, kruiden, toast en hints ..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen