Donker robijnrode kleur met een bijna zwarte rand, een rijke geur van gedroogde zwarte bessen, specerijen en wat munt. De smaak is vol en krachtig met rijpe taninne, chocolade en kruiden maar ook rond en complex met een lange finale. Lees meer..
Donker robijnrode kleur met een bijna zwarte rand, een rijke geur van gedroogde zwarte bessen, specerijen en wat munt. De smaak is vol en krachtig met rijpe taninne, chocolade en kruiden maar ook rond en complex met een lange finale.
De Breede Rivier is de levensader van de Robertson vallei en zorgt voor aanvoer van het noodzakelijke water. Deze vallei wordt ingesloten door de Langeberg in het noorden en de Sonderendberge in het zuiden. Regenwolken worden door deze bergen op afstand gehouden en de zon heeft hier volledig vrij spel. Hierdoor is het klimaat warm en subtropisch en daarom staat dit gebied ook bekend om zijn citrusfruit, perziken en abrikozen.
Wijn & spijs
Bij krachtige en rijke gerechten met gebakken en gegrild vlees en groente, wild en harde kazen.
Wijnhuis Excelsior Estate
Op anderhalf uur rijden van Kaapstad, aan de beroemde Route 62, liggen de Robertson Valley Winelands, de thuisbasis van Excelsior. Sinds 1859 bewerkt de familie De Wet het historische landgoed met passie en expertise. Bij Excelsior hanteren we de filosofie dat goede wijn in de wijngaard wordt gemaakt en dat de wijnmaker alleen succesvol kan zijn met de juiste ingrediënten. Keldermeester en wijnmaker Johan Stemmet streeft ernaar volle wijnen met intens fruit te creëren, die tot stand komen door middel van strikte wijnmaakmethoden. Excelsiors uitgebreide portfolio met bekroonde wijnen wordt aangevoerd door Evanthius Cabernet Sauvignon en San Louis Shiraz Reserve, die beide zijn bekroond met 4 Platter Stars door de meest gerenommeerde wijngids van Zuid-Afrika.
Wijnhuis Excelsior Estate
Op anderhalf uur rijden van Kaapstad, aan de beroemde Route 62, liggen de Robertson Valley Winelands, de thuisbasis van Excelsior. Sinds 1859 bewerkt de familie De Wet het historische landgoed met passie en expertise. Bij Excelsior hanteren we de filosofie dat goede wijn in de wijngaard wordt gemaakt en dat de wijnmaker alleen succesvol kan zijn met de juiste ingrediënten. Keldermeester en wijnmaker Johan Stemmet streeft ernaar volle wijnen met intens fruit te creëren, die tot stand komen door middel van strikte wijnmaakmethoden. Excelsiors uitgebreide portfolio met bekroonde wijnen wordt aangevoerd door Evanthius Cabernet Sauvignon en San Louis Shiraz Reserve, die beide zijn bekroond met 4 Platter Stars door de meest gerenommeerde wijngids van Zuid-Afrika.
Donker robijnrode kleur met een bijna zwarte rand, een rijke geur van gedroogde zwarte bessen, spece..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen