Een Italiaanse bonenmelange voor een ultiem krachtige espresso koffie: de Mocca d’Or Sicilia. Lees meer..
De Sicilia van Mocca d’Or is een krachtige en uitgesproken Italiaanse bonenmelange. De melange is zeer geschikt voor het maken een een espresso, cappuccino of andere koffiespecialiteiten met melk. Kenmerkend voor de smaak van de Sicilia bonenmelange zijn de nuances van pinda en aarde. De Sicilia koffiebonen bestaan uit een mix van robusta en arabica koffiebonen, afkomstig uit Zuid-Amerika en Azië. Om precies te zijn uit de landen Brazilië, Peru en Indonesië. Deze bonenmelange is een echte aanrader voor als je van een stevige kop koffie houdt.
Mocca D’or koffie
Alle koffiebonen van Mocca d’Or worden geroosterd volgens de Slowroast brandmethode. Een brandmethode waarbij de koffiebonen op een ambachtelijke en zeer langzame manier worden geroosterd in authentieke trommelbranders. Dit proces kost meer tijd dan een traditionele brandmethode, maar de smaak en aroma’s komen op deze manier perfect tot zijn recht. Het roosteren van de koffiebonen volgens de Slowroast methode kost ongeveer 15 minuten bij 150 kg aan koffiebonen. Bij de traditionele manier worden de bonen binnen 4 minuten geroosterd, waardoor er veel smaak verloren gaat.
De koffiebonen van Mocca d’Or zijn afkomstig uit verschillende werelddelen: Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Azië en Afrika. Veelal uit plaatsen als Kenia, Cuba, India, Mexico, Brazilië, Indonesië, Panama, Ethiopië, Costa Rica, Columbia, Guatemala en Peru. In totaal roosteren ze 35 verschillende soorten koffiebonen, met ieder hun eigen smaak en karakter. Alle koffiebonen van Mocca d’Or zijn onderverdeeld in vier smaakprofielen:
Een Italiaanse bonenmelange voor een ultiem krachtige espresso koffie: de Mocca d’Or Sicilia.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen