Menu
0
09Jan2022
Italiaans wijnhuis Marco Felluga zet zich in voor duurzaamheid

Italiaans wijnhuis Marco Felluga zet zich in voor duurzaamheid

Door: ImporteurReacties: 0

Duurzaamheid en bescherming van het milieu zijn altijd twee belangrijk punten geweest binnen de filosofie van Roberto Felluga. Roberto Felluga, die nu aan de top staat van zowel Marco Felluga als Russiz Superiore, zet zich in voor de verspreiding van goede landbouwpraktijken die zowel duurzaam als respectvol zijn voor hun omgeving.

Duurzaamheid en bescherming van het milieu zijn altijd twee belangrijke punten geweest binnen de filosofie van Roberto Felluga. Roberto Felluga, die nu aan de top staat van zowel Marco Felluga als Russiz Superiore, zet zich in voor de verspreiding van goede landbouwpraktijken die zowel duurzaam als respectvol zijn voor hun omgeving.

Ze gebruiken een teeltsysteem dat beter bekend staat als geïntegreerde landbouw, lotta integrata. Dit systeem omvat de beste praktijken van zowel het biologische als het duurzame veld en zorgt ervoor dat het gebruik van chemische middelen vrijwel overbodig is. Bovendien waren ze de eerste Italiaanse wijnmakerij die testte en vervolgens hun toevlucht nam tot het gas; ozon: een aardgas met een unieke biocide kracht,  dat geen residu achterlaat in de atmosfeer.

Zowel Marco Felluga als Russiz Superiore gebruiken al vele jaren energie die voortkomt uit hernieuwbare energiebronnen. Duurzaamheid bij Marco Felluga en Russiz Superiore betekent ook de voorkeur geven aan natuurlijke meststoffen boven chemische, en het vermijden van het gebruik van herbiciden, die het Collio-ecosysteem kunnen schaden.

Stuk voor stuk kwalitatief goede wijnen die ook nog eens goed zijn voor mens en milieu! 

Wij hebben 4 hoog gewaardeerde wijnen van het wijndomein Marco Felluga in ons assortiment

  • Marco Felluga Collio Sauvignon Blanc
  • Marco Felluga Collio Pinot Grigio
  • Marco Felluga Collio Pinot Grigio Riserva
  • Marco Felluga Collio Chardonnay

Klik hier om de wijnen te bestellen.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.